Izdelki za zažgali so žico (10)

Zelene Leče 1000g

Zelene Leče 1000g

Leča ima, tako kot vse stročnice, edinstvene zdravstvene lastnosti. Je vir dobro absorbirane beljakovine. Lečna beljakovina je takoj za sojino beljakovino najbolj absorbirana beljakovina rastlinskega izvora (85 odstotkov). Zelena leča vsebuje veliko vlaknin. Vlaknine ne le pomagajo pri uravnavanju krvnega sladkorja, izboljšujejo srčno in prebavno zdravje, temveč tudi prispevajo k znižanju ravni holesterola, odstranjujejo toksine iz telesa, ščitijo pred rakom debelega črevesa in tudi pred sladkorno boleznijo tipa 2. Ima visoko vsebnost železa, kar je koristno za ljudi, ki ne jedo mesa. Ena skodelica zelene leče vsebuje 100 odstotkov priporočenega dnevnega vnosa železa. Ta mineral igra pomembno vlogo pri tvorbi hemoglobina v krvi in mioglobina v mišicah, kar je odgovorno za prenos kisika v celice. Vsebuje tudi dragocen mangan in folno kislino.
Kokosovi kosmiči 250g

Kokosovi kosmiči 250g

Kokosovi kosmiči so pridobljeni iz mesa kokosovega oreha, ki se najprej posuši, nato pa se zdrobi v majhne koščke. Meso je bogato z hranili, kot so vitamini: C, E, K in skupina B, minerali: cink, fosfor, magnezij, natrij, kalij, kalcij in železo. Kokos in njegovi derivati (kosmiči, kokosovi čipsi, kokosovo olje) vsebujejo nasičene maščobne kisline. Nasičene živalske maščobne kisline bi bilo treba omejiti v vsakodnevni prehrani, vendar so tiste, pridobljene iz kokosa, sestavljene iz veliko manjših molekul in se neposredno pretvorijo v energijo, ne da bi se v telesu kopičile v obliki maščobe. Kokosovi vlakni vsebujejo ogromne vire vlaknin, ki so potrebne za pravilno delovanje prebavnega sistema. Prav tako boste našli majhne količine beljakovin in elektrolitov, ki omogočajo ravnotežje kislin in baz v telesu. <strong> Sestava: </strong> Kokosovi kosmiči &nbsp; <strong> Hranilna vrednost na 100g </strong> Energijska vrednost 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g maščobe - 90% Vključno z nasičenimi maščobnimi kislinami 53g - 265% ogljikovi hidrati
Črn Riž 1000g Vivio

Črn Riž 1000g Vivio

Črni riž po kuhanju dobi vijolično barvo, zato ga imenujejo tudi vijolični. Tako kot rjavi riž ni postrežen, je bogat z vlakninami, vitamini, zlasti vitaminom E, in minerali: železo, cink, baker. Črni riž se kuha dlje kot drugi riži, od pol ure do ene ure, vedno bo rahlo hrustljav. Pogosto se uporablja za pripravo zdravih sladic, na primer riževe sladice s kokosovim mlekom. Črni riž je bogat z antioksidanti, ki so odgovorni za boj proti prostim radikalom, kar nas ščiti pred vnetnimi stanji in številnimi boleznimi ter upočasnjuje staranje celic. <strong> Prehranske vrednosti na 100 g </strong> energijska vrednost 1498KJ / 354Kcal - 18% PDV * MAŠČOBE 3,2 g - 5%, od tega nasičene maščobne kisline 0,8 g - 4% OGLJIKOVI HIDRATI 72 g - 28%, od tega sladkorji 0,7 g < 1% BELJAKOVINE 7,7 g - 15% VLAKNA 3,1 g SOL 0,03 g < 1% * PDV - Referenčna prehranska vrednost
Črn Riž 1000g VIVIO - Črn Riž 1000g VIVIO

Črn Riž 1000g VIVIO - Črn Riž 1000g VIVIO

Črni riž po kuhanju dobi vijoličast odtenek, zato ga imenujejo tudi vijolični. Tako kot rjav riž je neoluščen, zato je bogat z vlakninami, vitamini, še posebej vitaminom E, ter minerali: železo, cink, baker. Črni riž se kuha dlje kot drugi riži, od pol ure do ene ure, vedno bo rahlo hrustljav. Pogosto se uporablja za pripravo zdravih sladic, na primer riževe sladice s kokosovim mlekom. Črni riž je bogat z antioksidanti, ki so odgovorni za boj proti prostim radikalom, s čimer nas ščitijo pred vnetji in številnimi boleznimi ter upočasnjujejo staranje celic. &nbsp;<strong>Sestavine:</strong> rjav riž&nbsp;<strong>Prehranske vrednosti na 100g</strong> Energijska vrednost 1498kJ/354kcal - 18% PDV* Maščobe 3,2g - 5% od tega nasičene maščobne kisline 0,8g - 4% Ogljikovi hidrati 72g - 28% od tega sladkorji 0,7g &lt;1% Beljakovine 7,7g - 15% Vlaknine 3,1g Sol 0,03g &lt;1% *PDV - Referenčna dnevna vrednost&nbsp;<strong>Uporaba</strong> Riž sperite s hladno vodo.
Posušene Perje 1000g

Posušene Perje 1000g

Suhe slive so vključene v suho sadje in oreške. Lahko jih uživamo kot prigrizek ali kot sestavino v številnih jedeh. Suhe slive so dragocen vir hranil, zlasti vlaknin in polifenolov. Predstavljajo bogat vir vitaminov, mineralov in fito spojin. Vsebujejo vitamin A, E, K, C, vitamine skupine B, pantotensko kislino, kalij, fosfor, železo, kalcij, magnezij, cink, vse to je prisotno v suhih slivah. Poleg tega plodovi vsebujejo polifenolne spojine, ki so močni antioksidanti. Suhe slive veljajo za eno najboljših naravnih sredstev proti zaprtju. Zaradi vlaknin izboljšujejo črevesno peristaltiko. Sorbitol, ki ga vsebujejo plodovi, ustvarja okolje za razvoj potrebne bakterijske flore. Prevelika količina suhih sliv, zaužitih naenkrat, lahko povzroči napihnjenost in drisko.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je narejeno iz prosa. Pomaga pri uravnavanju zakisanosti telesa, krepi imunski sistem ter je hranljivo in lahko prebavljivo. Naravno je brez glutena. Njegova velika prednost je visoka vsebnost vitaminov B, železa in bakra. Je odlična izbira za prehranske vlaknine ter kalij, magnezij, kalcij in natrij. Telesu zagotavlja lahko prebavljive beljakovine in kompleksne ogljikove hidrate, ki so osnova zdrave prehrane. Proso ima protivirusni in krepilni učinek, pomaga pri obnovi ravnotežja kisline in baze v telesu. Skupina B in vitamini železa podpirajo hematopoezo. Proso pomaga zmanjšati vnetje v telesu, deluje segrevalno, izboljšuje presnovo, povečuje koncentracijo in spomin. Visoka vsebnost spojin kalcija in silicija krepi zobe in kosti. - 4% vključuje nasičene maščobne kisline 0.4g - 2% ogljikovi hidrati 72.1g - 28% od tega sladkorji 0.8g - 1% beljakovine 10.
Pakiranje za Čipse, Prigrizke in Pokovko

Pakiranje za Čipse, Prigrizke in Pokovko

Kukuruzni puffi so priljubljena prigrizek tako za otroke kot odrasle. Da ohranimo hrustljavost, puhastost in nežnost izdelka, proizvajamo embalažo iz enoplastnega polipropilena (BOPP). Proizvajamo izdelke, ki se ponašajo z visoko prosojnostjo in sijajem. To zagotavlja odlično predstavitev pakiranega izdelka.
Kokosovi kosmiči 250g

Kokosovi kosmiči 250g

Kokosove kosmiče pridobivamo iz mesa kokosovega oreha, ki ga najprej posušimo, nato pa zmeljemo na drobne kosmiče. Meso je bogato z hranili, kot so vitamini: C, E, K ter iz skupine B, minerali: cink, fosfor, magnezij, natrij, kalij, kalcij in železo. Kokos in njegovi derivati (kosmiči, kokosovi čipsi, kokosovo olje) vsebujejo nasičene maščobne kisline. Nasičene maščobne kisline živalskega izvora bi morale biti omejene v vsakodnevni prehrani, vendar so tiste, ki izhajajo iz kokosa, zgrajene iz bistveno manjših delcev in se neposredno pretvorijo v energijo, ne da bi se v telesu nalagale v obliki maščobe. Kokosovi kosmiči vsebujejo ogromne količine vlaknin, ki so nujne za pravilno delovanje prebavnega sistema. Vsebujejo tudi majhne količine beljakovin in elektrolitov, ki omogočajo ohranjanje ravnotežja kislin in baz v telesu.<strong>Sestava:</strong> kokosovi kosmiči&nbsp;<strong>Hranilna vrednost na 100g</strong> Energijska vrednost 2695kJ/655k
Posušene Goji jagode 500 g vivio

Posušene Goji jagode 500 g vivio

Goji jagode se včasih imenujejo "rdeči diamanti" in spadajo v kategorijo "superživila". Goji plodovi se v Kitajski gojijo in uživajo že več kot 2.000 let. V njihovo čast poteka tudi festival. Goji jagode so eden največjih virov vitamina C, ki podpira pravilno delovanje imunskega sistema. Vitamin C prav tako sodeluje pri absorpciji železa. Plodovi vsebujejo tudi vitamine B, ki so odgovorni za pravilno delovanje, vključno z živčnim sistemom. Poleg vitaminov so jagode tudi vir mineralov, kot so: kalij, cink, kalcij, železo in selen. Jagode prav tako zagotavljajo vlaknine, kar je potrebno za pravilno delovanje Goji prebavnega sistema. Polisaharidni kompleks z močnimi antioksidativnimi lastnostmi je odgovoren za pravilno črevesno bakterijsko floro. Vrednost 1386KJ/327 kcal - 16% RWS* Maščobe 1,2 g - 2% vključno z nasičenimi maščobnimi kislinami 0g - 0% Ogljikovi hidrati 64,1 g - 25% vključno z sladkorji.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka začimba je univerzalna začimba za številne jedi. Temelji na sušenem zelenjavju, zeliščih in kurkumi. Popolnoma poudari okus jedi in jim daje prijeten rastlinski vonj. Jarzynka ne vsebuje nepotrebnih kemičnih dodatkov, ojačevalcev kvasa ali okusa. & Nbsp; <strong> Sestava: </strong> sol, sladkor, panadip, korenje, koruza, čebula, hruška & nbsp; <strong> uporaba </strong> zelenjavna začimba se dodaja juham, omakam, enolončnicam, solatam in drugim jedem, kar jim daje prijeten rastlinski vonj in poudari okus pripravljenih jedi.